Uw handen zijn een belangrijke blikvanger. Mooie, verzorgde nagels en handen oogsten alom bewondering. Graag help ik u deze 'droomhanden' te krijgen met behulp van kunstnagels. Uiteraard is dit ook mogelijk indien u 'nagelbijtster' bent. Gelnagels  leveren prachtige en natuurlijk ogende resultaten bij het verlengen of verstevigen van de nagels.

 

.

Gel


Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd. Ik breng een aantal lagen aan. Iedere laag wordt hard door de hand enige minuten in een speciale lamp te houden. Na het uitharden worden de Gelnagels in model gevijld

 

 


Afwerking van de nagels

 

Uiteraard kunt u zelf kiezen hoe lang u de nagels wilt, en of u de nagels rond, vierkant of half vierkant/rond gevijld wilt hebben (Ook stiletto nagels!). Niets moet, alles mag, het gaat erom wat u mooi vindt en wat het beste bij u en uw natuurlijke nagels past!

 

 

 

 

 

  1. U kunt er voor kiezen een volledig transparante set te plaatsen die ik vervolgens in een mooie kleur lak. Het voordeel hiervan is dat de lak op kunstnagels, in tegenstelling tot natuurlijke nagels, zeker twee weken goed en mooi blijft zitten.

  2. U kunt kiezen voor een French Manicure. Dit zijn chique nagels met een roze nagelbed en een witte rand.

  3. U kunt er eveneens voor kiezen de French Manicure met een simpele Nail Art heel feestelijk te maken.

  4. Als laatste kunt u ook juist kiezen voor een hele gewaagde nagel met one stroke, abstract painting,ect.. Ziet u hiervoor de pagina Nail Art

 

 

 

 

Gratis uitproberen?
Heeft u nog nooit kunstnagels gehad en wilt u eens proberen of het wat voor u is? Maak dan een afspraak voor het zetten van een gratis kunstnagel op de pink.